My Followers .. Sket je erk?

Thursday, October 18, 2012

TeMpLe RuN !

Hello .. Hello ..



Baru2 ni aku ada install game , game tu ialah "temple run" .. adventure gile lah , mula2 tu , buat2 pandai je lah kan..lama2 smkin laju die larik wooo .... gerun aku main ,tapi teruskan je ,kekadang jatuh gak ..maklumlah ,org baru nak belajar kann ... hehe ..
tapi ,walaupun adventure ,tetap best tau ... die punye nama game tu tak berapa sedap didengar lah kann ,sbb ade perkataan "temple" tuu .. tapi sebenarnye sket pun tak de berkaitan dgn temple ... just kena kejar dari monyet ,ke kera ntah .. aku pun tak tahu ... yg pasti nye badan binatang tu warna hitam ,besar lak tu .. memula ingat kan gorila... hehe... 


Pasni kalau sempat ,nak install game lagik lahh .. nak install yg adventure2 je ,barulah mencabar sket nak main kan ... pastu ade satu game yg aku main ... mencabar gak yg tu pun hehe .. die punye nama game tu ialah "ant smasher cool" ..... aku panggil game tu semut penyek je... hehe .. betul ape ,game tu camni , die akn kuar semut2 besar ,mcm saiz kerengga ,pastu kita kena penyek semut tu sampai pecah perut die .... aku main game tu ,rase perut aku plk pecah .. ngeh ngeh ngeh .... pastu die kuar lebah ,yg lebah tak leh tekan ,sbb nanti kalah ..... best gak game semut ni ... semakin lama main ,semakin laju die berjalan ,so kena hati2 lah ,mencabar lah tu kiranya kan...


Pastu ,game "talking tom" dan "talking ginger" .... best game tu ,aku ckp dgn die ,die akn ikut balik ape yg kita ckp ... suka ckp dgn die .... haritu aku membebel sorang diri sbb pen aku hilang ... aku lupe yg aku tertekan game tu ., die ikut ape aku bebelkan  , kurang asam punye kucing ,heheh... aku nak marah pun terjebak dlm gelak ketawa gak ,sbb kucing tom lah .... nak membebel pun tak jadi dah ... hehe .... suka sangat ikut cakap orang ,tampo kang ... hehe ... tu pasal talking tom ... talking ginger plak , warna oren kucingnye ... talking tom warna kelabu kucingnye .... yg talking ginger lagi best ,bila kita tekan kat kaki die ,die akn suka ,tekan kaki kiri suka sikit je ,tekan kaki kanan suka byk sikit ... tekan kedua2 nye ,suka panjang gile.... kalau pasang tgh2 mlm ,mau pengsan org dgr hilai tawa kucing ni ... hehe


Dah tiga perenggan dah aku membebel pasal game ... okay lah ... asal usul tajuk nye ialah "temple run" je kan ... pastu habes terjebak dlm game lain pulak ... adeh laa,... .. ok lah ye ... bubye ! :D  nak pi cedok sesuatu ..... lapar , hehe ... gulp. gulp. gulp 
dah telan air liur ,tgk mknnan dlm fb ni .. hehe ...

No comments:

Post a Comment

Hai .. Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog Arissa .. Jangan lupa, singgah selalu ye .. ^_~